Okulumuz Hakkında

Gazipaşa İlkokulu
KURTULUŞ MAH. GAZİ_1 CAD. GAZIPAŞA ILKOKULU BLOK NO: 14 BEYPAZARI / ANKARA
03127631149
0
https://beypazarigazipasaio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmek.

BAŞARILAR

OKULUMUZ KURUMLAR ARASI, BÖLGESEL VE ULUSAL DÜZEYDE BİR ÇOK ETKİNLİK VE YARIŞMAYA KATILMIŞ;ÇEŞİTLİ ALANLARDA (SPOR,BİLGİ YARIŞMASI VB.) ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETMİŞTİR.
Öğretmen :24
Öğrenci :420
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1650
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Öğretim Şekli

OKULUMUZDA İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Ders Başlama ve Bitiş

DERS SAATLERİ SAAT 08:00 İLE 12:50 ARASINDADIR.

YABANCIDIL

Isınma Şekli

DOĞAL GAZ

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ BEYPAZARI İLÇESİ MERKEZİNDE OLUP ANKARA´YA 90 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ BAŞKENT ANKARA´NIN TARİHİ KONAKLARI VE DOĞAL GÜZELLİKLERİYLE MEŞHUR ŞİRİN İLÇESİ (BEYPAZARI)´NIN, KURTULUŞ MAHALLESİ GAZİ CADDESİNDE YER ALMAKTADIR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları